Gouky7

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  3878
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  167

Gouky7 last won the day on December 19 2019

Gouky7 had the most liked content!

Πόντοι

7916 Excellent

1 Παρακολουθητής

Σχετικά με το μέλος Gouky7

 • Κλάση
  Έξω για βόλτα
 • Γενέθλια 06/28/86

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  BMW
 • myBike: Μοντέλο
  Κ13R

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής
  Honda
 • dreamBike: Μοντέλο
  NC Το ορθοδοξο
 • dreamBike: Κυβισμός
  700

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

12939 προβολές προφίλ
 1. Τι 4% μωρή Λίνα, 3,3% δινει η BMW
 2. Αν ήσουν μάγκας, θα άνοιγες Poll να ψηφίσουμε πρώτα
 3. @Wolf1138 ξέρεις κανένα άλλο εργαλείο χωρίς δείκτη βενζίνης εσύ;
 4. Άνθρωπος που δηλώνει ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ με το Zontes, παίρνει Zontes. Αν είσαι το ίδιο ερωτευμένος και με το G310 εννοείται πως πας για το GS. Περισσότερα g310, περισσότερο χρήμα σε RnD s1000rr. Περισσότερα Zontes, περισσότερο χρήμα σε RnD αντικολλητικών τηγανιών, μπορεί και όχι.
 5. Τότε με το cb300r λες ε;
 6. Φαν της Χόντα δεν με λες, Tracer και Tiger 800 δεν θα τα έπαιρνα ούτε τζάμπα αλλά πρέπει επιτέλους να τοποθετούμε τα πράγματα σε μια σωστή βάση. Εκεί που το Tracer είναι αντικειμενικά καλύτερο του Tiger είναι στις συζητήσεις επιπέδου Βούτας και Ribas και πουθενά αλλού. Τα specs λένε πάντα τη μισή αλήθεια και πιο πολύ πρέπει να τα αξιολογούμε για να κρίνουμε την τελική τιμή ενός μοντέλου και όχι την απόδοση και το πως λειτουργεί η μηχανή ως σύνολο. Αν κρίναμε με βάση τα ανακοινώσιμα specs τότε τα Χόντα θα έπρεπε να μην υπάρχουν στον χάρτη. Μετά βέβαια τα οδηγείς και διαπιστώνεις πως ολα αυτά είναι μια απέραντη μπουρδολογία. Δεν ξέρω τι δαγκάνες φοράει πχ ένα Άφρικα αλλά ευχαρίστως αντάλλαζα τα Μ50 μου με αυτές όπως επίσης ξερω πως το πιο ωραίο μπροστινό φρένο που έχω δει το έχει το 675r ακόμα και σε σχέση με τον υπερ έρωτα Tuono1100. Δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο , ζημιάρικο ή σιδεροφάγο μηχανάκι παρά μόνο η υποκειμενικη μας προτίστως επιθυμία και κρίση και δευτερευόντως οι ανάγκες μας μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Όπως μπορεί να σε αφήσει μια μίζα σε ένα 800άρι άλλο τόσο μπορεί να σου σκουριασει το μισό Tracer πρώτης γενιάς.
 7. Μην μου πεις μόνο πως δεν πρόλαβες να τη φουσκώσεις και να την πάρεις μια αγκαλιά. Α, και καλή χρονια
 8. Το στρώμ είναι χειρότερο από το ΧΤ στην πόλη αλλά όχι τόσο χειρότερο όσο το ΧΤ απο το Σουζούκι στο ταξίδι. Αυτό λεμε ,πως το suzuki είναι καλύτερο ως allaround επιλογή.
 9. Ναι, είναι τόσο καλά. Το γιατί κυκλοφορούν τόσα πολλά είναι άλλη υπόθεση που δεν σχετίζεται άμεσα με το πόσο καλό είναι το V Strom ως μηχανή.
 10. Το μηχανάκι είναι κούτα σε λέω
 11. Δεν σχολιάζεις την εξάτμιση κολλητέ, σχολιάζεις τον κάτοχοκαι το πορτοφόλι του με τρόπο αγενή και χοντροκομμένο. Κοινώς το σχόλιό σου είναι εκτός τόπου και χρόνου. Δεν είμαστε σε μια καφετέρια να κάνουμε διάλογο, είμαστε σε ένα φόρουμ όπου ο γραπτός λόγος είναι πολύ πιο παρεξηγήσιμος από τον προφορικό οπότε χρειάζεται λίγο περισσότερο tact. Δεν αμφισβητώ τις καλές σου προθέσεις απλά προσπαθώ να σου εξηγήσω γιατί όλοι μας το πήραμε κάπως στραβά.
 12. Εσένα θα σε μπάνισε για τα chicken strips. NΠΔΒ
 13. Μήπως κάνεις την κότα με την κοπέλα και σε μύρισε ;
 14. Λογικά η καλύτερη ήταν αυτή της 19ης Ιουλίου στην Αττική