Gouky7

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  3596
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  132

Gouky7 last won the day on January 21

Gouky7 had the most liked content!

Πόντοι

7139 Excellent

1 Παρακολουθητής

Σχετικά με το μέλος Gouky7

 • Κλάση
  Έξω για βόλτα
 • Γενέθλια 06/28/86

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  BMW
 • myBike: Μοντέλο
  Κ13R

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής
  Honda
 • dreamBike: Μοντέλο
  NC Το ορθοδοξο
 • dreamBike: Κυβισμός
  700

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

8520 προβολές προφίλ
 1. Νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός με τα νούμερα. Μια χαρά αξιοπρεπέστατα θα κινηθείς με τα bt16. Λάστιχο του 2010 είναι, όχι του 1980. Το βίντεο αναφέρει πως 40 μοίρες φτάνεις με...scooter (41 αν είσαι με beverly350 )
 2. Ρε σεις έχω σπάσει με τον τύπο. Έχω γονατίσει από τα γέλια. Εκεί βέβαια που δεν μου μένει άντερο είναι που "ψάχνει" ανοιχτό δρόμο για να αμολήσει το παπί. Είναι που είναι αστείο από την φύση του κάτι τέτοιο, ε ο μαλάκας έχει και την εθνική οδό στα 100μ από εκεί που βρίσκεται και δεν αντέχω
 3. Συμφωνώ 101%. Δεν το πρότεινα εξ αρχής διότι ανεβαίνει το κόστος. Από την άλλη βέβαια τα φοράς, επιστρέφεις, τα αποθηκεύεις και τα ξαναφοράς στο επόμενο ταξίδι. Από εμένα είναι ναι
 4. Ξέρω msx που θα τα γλεντήσει και τα δύο πάντως
 5. Βγάλτε τα ανακλαστικά γαμώ τις ΗΠΑ γαμώ
 6. Το θέμα είναι πως κατά πάσα πιθανότητα ήταν παραπάνω από 12κ αλλά όχι όλα έξω. Όλα όμως σε ταξίδια. Το απόγευμα θα τον δω για να κανονίσουμε κι εμείς την φετινή μας γυροβολιά θα τον ρωτήσω.
 7. Δεν νομίζω πως υποτιμάει κανείς τη Sym Μιχάλη. Η Sym γαμάει γι αυτό που είναι και γι αυτά που προσφέρει. Εγώ γελάω με τον τυπάκο στα βίντεο κι από τις ατάκες του στυλ " σας έχω ίσως την μεγαλύτερη έκπληξη για το 2019 ". Γάμησέ μας ρε Αντώνη κι εσύ και τα παπιά σου, έλεος δηλαδή. ΥΓ: Εσύ έχεις ένα Sym το οποίο είναι τόσο υπεργαμάτο που ξέρω πως πολλοί ψάχνουν να το αγοράσουν και δεν μπορούν επειδή κανείς δεν τα πουλάει. Εννοείται πως δεν κάνω πλάκα έτσι.
 8. Το ξέρω πως βγαίνουν ακόμα. Η αλήθεια είναι πως θα τρώγονται σίγουρα πιο γρήγορα από s21/22 γι αυτό και τελικά δεν πρόκειται να γλιτώσω την διαφορά χρημάτων. Είναι κι αυτός ένας λόγος που δεν τα φοράω. Street triple 675 πάντως που έχω ταξιδέψει μαζί του στο εξωτερικό και φορούσε bt16 μια χαρά την πάλεψε από χιλιομετρική απόδοση. Έβγαλε το πίσω αν θυμάμαι καλά πάνω από 12κ χωρίς την παραμικρή φθορά.
 9. Γιώργη θα σου πω πως το βλέπω εγώ το θέμα. Σίγουρα τα bt16 είναι χειρότερα από τα s20,21,22. Τέλος. Αυτό που μένει είναι να προσδιορίσουμε κάπως το πόσο χειρότερα είναι. Η απλή λογική μου λέει πως ένα ελαστικό το οποίο έβγαινε ως στοκ επιλογή σε μηχανές του λίτρου, έστω και χρονολογίας του 10, είναι σχεδόν αδύνατον να μην καλύψει casual αναβάτες όπως είμαστε εμείς. Παρ όλα αυτά και για να είμαι ειλικρινής, δεν θα τα φορούσα πχ στο Μουλτιστράντα αλλά καθαρά για ψυχολογικούς λόγους.
 10. Καλησπέρα. Κοίτα και το kymco people 300 gti που παίζει στα λεφτά σου και λένε πως είναι καλό.
 11. Να υποθέσω πως τα κέρδη τα έκανες μελομακάρονα τα πρώτα Χριστούγεννα που βρήκες εύκαιρα ;
 12. Θενξ φίλος. Όταν με το καλό το αποφασίσεις, πες μου με pm τι τιμή σου έδωσαν ώστε αν έχω καλύτερη πρόταση να πας μια βόλτα κι από εκεί.
 13. Θλίψη, τίποτα άλλο.