etsi

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  112
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

0 Neutral

Σχετικά με το μέλος etsi

 • Κλάση
  Γυρνάει δεν γυρνάει
 1. Δεν σε ζόρισε κανείς να μου απαντήσεις και να δέχομαι τέτοια επίθεση. Δεν γνωρίζω τους όρους ακριβώς, την πρώτη φορά μου είχαν πει ότι έπεσε στην ποδιά. Θα το πάω στο συνεργείο το θέμα είναι ΝΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ να το πάω τις ώρες που λειτουργούν. Έγραψα παραπάνω μέχρι να το πάω στο συνεργείο να το προστατέψω προσωρινά ΓΙΑΤΙ και στην εγγύηση που είναι θα χρειαστεί καμιά εβδομάδα να φέρουν το ανταλλακτικό αν πάρει νερά και χαλάσει πάλι.
 2. Προσπαθώ να καταλάβω στο jog που στηρίζεται το ρελέ ; Είχα κάποια στιγμή ένα πρόβλημα και έπεφτε κρεμόταν οκ το αλλάξαμε γιατί τα φτυσε και απο τα νερά. Τώρα το είδα κρέμεται πάλι. Έχει κανείς καμια ιδέα πως στηρίζεται καμια φώτο ίσως. Είμαι σε εγγύηση οκ και να χαλάσει από νερά θα το αλλάξουν θα πάω στην yamaha αλλά μέχρι να πάω για να μη χαλάσει πάλι μερες που είναι αν καταλάβω που στηρίζεται ακριβώς να προσπαθήσω να το βάλω.
 3. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν ανοίγω τέρμα το γκάζι στο yamaha jog μου για μεγάλο χρονικό διάστημα ;
 4. Κανείς δεν γνωρίζει ; Μου φαίνεται είμαι ο μοναδικός στην Ελλάδα me Jog ;
 5. Έχει κόφτη και στην εξάτμιση πέρα από την ροδέλα που έχει βγεί. Το θέμα θα έχω κάποιο άλλο πρόβλημα αν μου βγάλουν το κόφτη από την εξάτμιση ,θα κερδίσω κάτι σε τελική ? Θα χάσω σε κάτι άλλο ?
 6. Ενδιαφέρον αλλά 15 ευρώ τα μεταφορικά σωστά ? Εκτος αν το συνδυάσω με μπότες
 7. Τα νούμερα είναι ίδια με τα κανονικά παπούτσια? Αν φοράω 42 αθλητικό χονδρή κάλτσα θα μου κάνει και μπότα 42? Το σκέφτομαι για τη περίπτωση που πάρω με παραγγελία και δεν καταφέρω να δοκιμάσω νούμερο.
 8. Τα Soubirac Viper τα ξέρει κανείς ; Είμαι κι εγω στο ψάξιμο το θέμα είναι να τα φοράω και στην δουλειά δεν μπορώ να κουβαλάω παπούτσια. Οπότε ένα μποτάκι όσο πιο άνετο γίνεται.
 9. Έχω ένα yamaha jog-r. Θέλω να μάθω αν έχει κόφτη στην εξάτμιση και αν αξίζει να "βγεί" Προς το παρόν έβγαλα μόνο την ροδέλα στο βαριατορ και κέρδισα τουλάχιστον 15κμ/η σε ευθεία. Πριν ήταν κολλημένο στα 50κμ/ω δεν ανέβαινε με την καμία. Τώρα πάει για πλάκα 65 κάτι μου με βοηθάει αρκετά να μην κινούμαι δεξιά σαν "ποδήλατο". Η ροδέλα έχει μισό εκατοστό φάρδος. Αν βγει ο κόφτης και από την εξάτμιση θα υπάρχει κάποιο επιπλέον κέρδος? Θα έχω κάποιο άλλο μειονέκτημα ? Η αφαίρεση του κόφτη απαιτεί να κοπεί η εξάτμιση δεν είναι αντίστοιχα κάτι σαν την ροδέλα του βαριατορ ? Είμαι άσχετος δεν θα κάνω εγώ κάτι απλά θέλω να καταλάβω τι γίνεται και αν πάω σε μηχανικό να ξέρω τι κάνει τι να ζητήσω τι να ρωτήσω. Ευχαριστώ.
 10. Λοιπόν μου αφαίρεσε μόνο την ροδέλα η οποία είναι μισό εκατοστό σε διάμετρο . Μου είπε για την ώρα να μην πειράξω την εξατμιση. Είπα να δοκιμάσω έτσι να δω τι γίνεται. Λιγάκι σε μια ευθεία που ήξερα οτι με τερμα γκαζι πήγαινα με 50 τώρα έπιασα τα 65. Δυστυχώς θα το δοκιμάσω πάλι αργότερα γιατί ώρα αιχμής/κίνηση/στενα δεν μου επιτρέψαν και πολλές δοκιμές στο λίγο χρόνο της επιστροφής. Αν αφαιρέσω και τον κόφτη στην εξάτμιση πόσο επιπλέον θα κερδίσω σε τελική. Γιατί μου είπε να μην βγάλω τον κόφτη προς το παρόν στην εξάτμιση ?
 11. Ευχαριστώ, έχω το jog 50r '11. Βασικά δεν θέλω να ανακατευτώ με τα μηχανικά δεν το έχω. Ίσως αργότερα ειδικά όταν δεν θα είναι και σε εγγύηση να αρχίσω να μαθαίνω. Κόφτες θα μου πάρουν κάτι έξτρα πιστεύεις ? Φαντάζομαι θα ξεκολλήσει λιγάκι από τα 50χλμ/ωρα σε ευθείες χωρίς κόφτες; Χαρούμενος θα είμαι αν μπορεί να κερδίσει έστω 10χλμ/ω.
 12. Ήρθε η ώρα να πάω το jog μου (50cc) για το πρώτο του service. Ξέρετε τι θα κοστίσει γενικά ; Μπορώ να ζητήσω να μου βγάλουν κόφτες θα κοστίσει κάτι επιπλέον ; Ευχαριστώ
 13. Τι σημασία έχει αν έλεγε ότι είναι Έλληνας?
 14. Κι εγω τα ίδια, η παραγγελία ήρθε μια χαρά αλλά από επικοινωνία μηδεν. Περίμενα 10 ημέρες να μου απαντήσουν γιατί δεν έχουν στείλει ακόμα την παραγγελία και να μου ΄δωσουν tracking code. Τελικά κάτι δεν το είχαν ενω φαινόταν ότι υπαρχει online. Μόλις τους είπα ή απαντάτε σε μια μέρα ή ακυρώνω την πληρωμή τότε απάντησαν. Δεν θα αγοράσω ξανα απο εκεί. Louis.de είναι καλό στέλνουν αμέσως?
 15. Καλησπέρα, Έχει κανείς jog να μου πει αν έχει βγάλει κόφτες και τι διαφορά έχει μετά ; Κερδίζεις κάτι παραπάνω από τα 50km/h ; Βασικά το νοιώθω σαν κάτι να το περιορίζει γιατί από ένα σημείο και μετά το γκάζι το ανοίγεις ακούς τη μηχανή να δίνει αλλά κάτι σαν να μην το αφήνει να πάει πάνω από 50km/h . Το δοκίμασα σε ευθεία 2-3 φορές, δεν το ζορίζω γενικά γιατί περιμένω σύντομα να κλείσω τα 1000km, να ολοκληρώσω το στρώσιμο και 1o service. Μπορούν φαντάζομαι να βγάλουν τους κόφτες από yamaha ή χάνεις εγγύηση ;