nikos_pc

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  1905
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  7

nikos_pc last won the day on November 17

nikos_pc had the most liked content!

Πόντοι

2110 Excellent

1 Παρακολουθητής

Σχετικά με το μέλος nikos_pc

 • Κλάση
  Με την μηχανή μου και όπου να ναι.
 • Γενέθλια 10/27/87

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τόπος
  Θεσσαλονίκη
 • Ενδιαφέροντα
  Pc, Network, τάβλι και καλή καρδιά.

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Honda
 • myBike: Μοντέλο
  Τransalp 700

Ο Εξοπλισμός μου

 • Κράνος
  Shark Speed R

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής
  Honda
 • dreamBike: Μοντέλο
  Africa 2
 • dreamBike: Κυβισμός
  1000

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

1605 προβολές προφίλ
 1. Υπάρχει κάποιο αξιόλογο συνεργείο να ελένξει την νέα μηχανή στο Χαλάνδρι? Αν ξέρει και απο Triumph καλήτερα.
 2. Υπάρχει κάποιο αξιόλογο συνεργείο να ελένξει την νέα μηχανή στο Χαλάνδρι? Αν ξέρει και απο Triumph καλήτερα.
 3. Πολύ ωραίο το 990 αλλά δεν ξέρω τόσο καλά κανένα βενζινά. Καταλήγω τελικά στον τίγρη μιας και έχει τα περισσότερα προτερήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Παράκληση προς τους φίλους Αθηναίους, θα μπορούσε κάποιος να μου κάνει την χάρη να δει της παραπάνω Αγγλίδες ώστε αν είναι ΟΚ να κατέβω για την αγορά.
 4. Εγω ειμαι 2 μετρα και 125 κιλα. Με το τρανσαλπ τοσα χρόνια δεν είχα θέμα, λες να έχω με αυτά?
 5. Χωματάκι υπάρχει αρκετό, όπως και κακοτεχνίες στους δρόμους με τα οποία δεν θέλω να ασχολούμαι, θέλω απλα να περνάω. Όποτε θέλεις, καλό το tracer αλλα δεν είναι για μένα. Κατα 90% άσφαλτο αλλα λόγο ύψους θέλω ψηλή μηχανή. Μετα απο πολύ μαγείρεμα είμαι γύρω στα 6500 για όλα μέχρι την μεθεπόμενη πληρωμή. Η σέλα σε οποιαδήποτε μηχανή είναι στα σχέδια για μετατροπή πριν ακόμη την πάρω. Δέν νομιζω να δώ τεράστια διαφορά ανάμεσα στον 19 και στον 21 τροχό.
 6. Βλέποντας για την επόμενη μιας και είρθε ο καιρός να χωρίσουν οι δρόμοι μας με το τρανσαλπακι, τι θα επιλέγατε απο τα παρακάτω μοντέλα? Εχω δοκιμάσει ελάχιστα το tiger 800 xr, απο BMW δεν έχω ιδέα. Προτειμώ το tiger γιατι έχουν ακουστεί λιγότερα προβλήματα και είναι και πίο δυνατό. Το BMW απο την αλλή είναι πιο οικονομικό σε καύσιμα. Έχω ξεχωρίση τις παρακάτω 4 μηχανές απο το car. Χρήση κάθε μέρα μέσα στην πόλη, κάθε κυριακή μια βόλτα και τουλάχιστον 2 μεγάλα ταξίδια κάθε χρόνο. https://www.car.gr/10139026-triumph-tiger-800-xc https://www.car.gr/11776823-triumph-tiger-800-xc https://www.car.gr/11888247-bmw-f-800-gs https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/9935112/
 7. Βλέποντας για την επόμενη μιας και είρθε ο καιρός να χωρίσουν οι δρόμοι μας με το τρανσαλπακι, τι θα επιλέγατε απο τα παρακάτω μοντέλα? Εχω δοκιμάσει ελάχιστα το tiger 800 xr, απο BMW δεν έχω ιδέα. Προτειμώ το tiger γιατι έχουν ακουστεί λιγότερα προβλήματα και είναι και πίο δυνατό. Το BMW απο την αλλή είναι πιο οικονομικό σε καύσιμα. Έχω ξεχωρίση τις παρακάτω 4 μηχανές απο το car. Χρήση κάθε μέρα μέσα στην πόλη, κάθε κυριακή μια βόλτα και τουλάχιστον 2 μεγάλα ταξίδια κάθε χρόνο. https://www.car.gr/10139026-triumph-tiger-800-xc https://www.car.gr/11776823-triumph-tiger-800-xc https://www.car.gr/11888247-bmw-f-800-gs https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/9935112/ Θα γίνει θέμα.
 8. Η μέρα σήμερα ήταν η ιδανική για βόλτα. Έτσι ξαμοληθήκαμε για Χαλκιδική μιας και καιρό έχουμε να περάσουμε από το δεύτερο πόδι.
 9. Οτι έγραψαν οι απο πάνω, ενα μεγάλο ΠΡΟΣΟΧΗ για πάγο σε στροφές, γέφυρες και σκοτεινά σημεία.
 10. Ευχαριστώ πολύ να είμαστε όλοι γεροί με γεμάτα πορτοφόλια ώστε να γράφουμε πολλά και όμορφα χλμ.
 11. CB 500 X

  Αν πέσεις και σε κίνηση βλέπεις και μία ταινία, ε τι παίζουμε? Αμα λάχει ναι.
 12. Μετα απο ενάμιση χρόνο η μπαταρία της Bosch παρέδωσε πνέυμα, προσπάθειες ανάνηψης με φορτιστή και παλιά μπαταρία αλλα δεν. Bosch σου λέει μετά.
 13. Αυτά ζήτησα για δώρο από τον Άγιο Βασίλη. Από τον νέο χρόνο θα μπορέσω να τα κυκλοφορήσω.
 14. Το 90% των διαδομών μου είναι σε άσφαλτο, απλά έχω διαβάσει οτι τα γραμμικά έχουν πιο σκληρή αίσθηση για αυτο δεν τα προτειμάνε. Με βάση και αυτά που έχω διαβάσει και αυτά που έχω ακούσει αφήνω τα Hyperpro προοδευτικά και οδεύω για Ohlins γραμμικά.
 15. Για μηχανή όπως το τρανσαλπ τι είδους ελατήρια θα προτείνατε? Προοδευτικά η γραμμικά.