stavros-2stroker

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  2569
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

stavros-2stroker last won the day on February 7

stavros-2stroker had the most liked content!

Πόντοι

1156 Excellent

Σχετικά με το μέλος stavros-2stroker

 • Κλάση
  Έξω για βόλτα

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Yamaha
 • myBike: Μοντέλο
  YZF-R6
 • myBike: Κυβισμός
  599

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Μοντέλο
  MT-09
 • dreamBike: Κυβισμός
  847

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

3990 προβολές προφίλ
 1. Καλύτερα να βάλεις τις γνήσιες , δεν αξίζει να ξαναλύνεις σύντομα το πιρούνι στην περίπτωση που υπάρχει μία ελάχιστη διαφορά.
 2. To πρόβλημα δεν είναι απαραίτητα στα μέταλλα αλλά μπορεί να είναι στο διάκενο εμβόλου-κυλίνδρου (ουσιαστικά αυτό που σου γράφει ο Τάσος από πάνω να προσέξεις) για μένα να κάνεις αυτό που λέει ο μάστορας αλλά όχι με έτοιμο κύλινδρο στα 54 mm
 3. Για ένα διάστημα άλλαζα έλεγχα και άλλαζα τα λάδια σε ένα Crypton 110 ενός φίλου και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έκαιγε λάδια από καινούριο. Πάρε ένα japan πιστόνι 54mm και πήγαινε τον εργοστασιακό κύλινδρο για ρεκριφιέ
 4. To F1 2015 είναι free στο humblebundle https://www.humblebundle.com/store/f1-2015 για 2 μέρες
 5. H Βenelli από το 2005 ανήκει στην κινέζικη Qianjiang (της οποίας θυγατρική είναι και η Keeway) και δεν έχει καμία σχέση με την παλιά Βenelli πέρα από το όνομα.
 6. Δεν είμαι κακοπροαίρετος αλλά γιατί να ανεβάσεις την συμπίεση σε ένα ήδη αρκετά δυνατό μηχανάκι με σχέση συμπίεσης 11.7/1 από το εργοστάσιο ;
 7. μην ξεχάσεις το motovlog
 8. οινόπνευμα και πανάκι μικροϊνών
 9. Χωρίς να έχω κάποια προσωπική εμπειρεία , ακούγεται ότι αυτά τα μοτέρ έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης κάτι που δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο γιατί κινέζικο + "racing" είναι κακός συνδιασμός. Επειδή καταλαβαίνω ότι είσαι μικρός σε ηλικία , έχοντας ξοδέψει και ο ίδιος αρκετά παραπάνω € από ότι χρειαζόταν στα 50 cc και 125 cc (κυρίως για αγορά όχι "βελτιώσεις") μην πέσεις στην παγίδα να ξοδεύεις χρήματα σε κάτι που θα κρατήσει το πολύ 2 χρόνια και δεν τα αξίζει. Ακόμα και γνήσιο takegawa μοτέρ να βάλεις και πάλι παπάκι θα έχεις , θα πάρεις βόλτα πχ ένα cbr 125 θα δεις ότι είναι πιο ολοκληρομένο μηχανάκι χωρίς να πηράξεις τίποτα και θα κλαις τα € που ξόδεψες.
 10. Δεν ξέρω από πιο νησί είσαι , εμένα πριν λίγα χρόνια Χανιά-Πειραιάς μου είχε στοιχίσει περίπου 45€ .
 11. Καταρχάς να έχεις υπόψην ότι δεν μπορείς να δηλώσεις μεγαλύτερο κινητήρα σε 50αρι , επειδή το 50αρι θεωρείται μοτοποδήλατο ενώ ότι είνια πάνω απο 50cc μοτοσικλέτα. Αν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα η καλύτερη λύση και οικονομικά αλλά και στο ότι δεν χρειάζεται να κάνεις (πολλές) πατέντες είναι να βάλεις ένα κινητήρα lifan 110 που τον βρίσκεις στα 200€ , κάθεται σωστά στο πλαίσιο σου χωρίς καμμία μετατροπή και είναι σχετικά αξιόπιστος.
 12. Όταν ο μηχαή δουλεύει και κλείνεις το γκάζι , οι στροφές πέφτουν αμέσως-ομαλά ή με μία μικρή καθυστέρηση-περίεργα ;
 13. Έχεις δίκιο .... αλλά και άδικο . Καταρχάς καταλαβαίνω τι θες να πεις γιατί και εγώ διαβάζοντας διάφορα θέματα σκέφτομαι ότι αναλύουμε κάποια πράγματα (συνήθως και χωρίς να ξέρουμε) χωρίς λόγο και μιλάμε για αχρείαστες υποτιθέμενες βελτιώσεις ή πχ άλλες φορές λέμε σε κάποιον πως θα κάνει οικονομία αγοράζοντας κάποιο μηχανάκι συμπληρώνοντας πιο πολλά χρήματα από αυτά που θα εξοικονομήσει και άλλα τέτοια ευτράπελα. Δεν ζητάω ούτε τι εξάτμιση να βάλω , ούτε p.c. και χαρτογραφήσεις απλά πχ αν κάποιος στα πλαίσια της περιοδικής συντήρησης έβαλε κάποιο προιόν και μετά είδε σκουριές στο κύκλωμα ψύξης να το γράψει , αν κάποιος χρησιμοποίησε κάτι άλλο και έχει παρατηρήσει ελαφρώς πιο χαμηλές θερμοκρασίες (και καλύπτεις τις προδιαγραφές του κατασκευαστή) γιατί να μην το γράψει και γιατί να μην το προτιμήσω αφού ούτος ή άλλως υποχρεωτικά στα πλαίσια της συντήρησης θα ξοδευτώ. Για παράδειγμα έστω ότι αγοράζω το waterwetter των 12oz που αρκεί για 5+ αλλαγές στα 20 και κάτι € και το αραιώνω σε απιονισμένο νερό (με αμελητέο κόστος) ,αν αγοράσω 2 λίτρα motul ή castrοl ή οτιδήποτε "επώνυμο" δεν θα μου κοστίσει σχεδόν το ίδιο ; *Στην Αριζόνα και στην Αυστραλία έχουν μεγάλες ευθείες
 14. Να έχεις υπόψην πως σχεδόν σε όλα τα σκούτερ χτυπάει η πίσω ανάρτηση και τα περί άνεσης δεν ισχύουν όσο λένε , επίσης επηρεάζονται περισσότερο από τους πλευρικούς άνεμους σε σχέση με τα μοτοσικλετάκια . Στα φρένα σε κάποιες περιπτώσεις είναι ακόμα και καλύτερα πχ το HD2 200i έχει αρκετά καλά φρένα. Το μόνο πραγματικό πλεονέκτημα που έχουν είναι ο χώρος κάτω από τη σέλλα. Το citycom που αναφέρεις να έχεις υπόψην ότι σε σχέση με άλλα 300αρια πχ beverly και carnaby cruiser είναι λιγότερο ευέλικτο γιατί το τιμόνι του κόβει λιγότερο.
 15. 1800Ε για αυτό είναι πολλά , από ότι βλέπω φοράει και κάποια κινέζικα πράγματα και δεν φοράει φίλτρο αέρα κάτι που θεωρώ απαράδεκτο.