karellen

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  5791
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  64

Όλο το περιεχόμενο του μέλους karellen

 1. Πώς τα καταφέρατε και γυρίσατε την κουβέντα πάλι στα Ζόντες είναι να απορείς.
 2. Που ακριβώς είναι οι προσβλητικές απαντήσεις που τόσο σε έθιξαν?? Πετάς ένα κατεβατό με 9 (εννέα) λινκς του car και έχεις την απαίτηση να κάτσουν τα τρολλ να ασχοληθούν για να σου δώσουν την απάντηση που ζητάς? Στην τελικη μπορείς κάλλιστα να ζητήσεις από το διαχειριστή να σου σβησει τα ποστ και να λάβεις τις απαντήσεις σου από το insomnia που σε εκφράζει καλύτερα. Άντε!
 3. Έβαλα επιτέλους μπαταρία και κόρνα στο KLR μετά από 20 χρόνια! Μιας και απέμεινε η επίσημη μηχανή μου πλέον ήταν καιρός να τη σενιάρω. Καλό το ρεύμα των πηνίων αλλά σαν της μπαταρίας δεν έχει,τα φλας σκοτώνουν,το πίσω φανάρι δουλεύει όπως θα πρεπε και τα όργανα επιτέλους φωτίζουν σαν μοτοσυκλέτα όχι σαν κλεφτοφάναρο!
 4. Ωραίος.Για δώσε πληροφορίες για το Μικούνι (καινούργιο-μεταχειρισμένο-χρήματα κλπ) για να δω κι εγώ για το 600.
 5. Τι τον είπε! Τα μισά...
 6. Σαν πρώτη κίνηση μπορείς να τον πάρεις τηλ και να του πεις ότι ενδιαφέρεσαι όντως για τη μηχανή και είσαι έτοιμος να πας Σαλαμίνα να τη φέρεις. Όμως πρώτα να σου στείλει κι άλλες φωτογραφίες από το εργαλείο,πολλές κοντινές και λεπτομερείς.Τότε θα δεις περισσότερα. ΥΓ Από τα γραπτά ενός πωλητή και το στήσιμο γενικώς μιας αγγελίας μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα για το άτομο,αυτός συγκεκριμένα ΔΕΝ δείχνει και τα καλύτερα διαπιστευτήρια.Πουλάει ένα ρημάδι με ασαφή περιγραφή και τα μισά του γραπτά είναι επιπλήξεις! Σιγά ρε μεγάλε με το κελεπούρι.
 7. Ξεβίδωσε τον τροχό,βγάλε έξω τις σιαγώνες και κοίτα αν έχει 'σκαλοπάτια' το φερμουίτ ή η μέσα πλευρά της ζάντας που ακουμπάνε αυτά. 'Ποδόμακτρο'? με ξέρανες!
 8. Ρε παιδιά έλεος.Είναι μια αγγελία σοβαρός λογος για τέτοια αντιπαράθεση?
 9. Ναι,σου κακόπεσε!
 10. Το μηχανάκι καλό Πετράν αλλά ο ιδιοκτήτης ολίγον γύφτος. Παντού αυτοκόλλητα της πλάκας που υποβαθμίζουν τη μοτοσυκλέτα,τόσο πολύ πάλεψε η suzuki να αναδείξει αυτό το όμορφο πλαίσιο και συ πας και του κοτσάρεις το παχύδερμο της Μισελέν? ,τα πηρούνια-ψαλίδι το ίδιο. Οργανάκια-καθρεφτάκια κατά συρροήν,μου αποπνέει μια αισθητική φλυαρία. Εδιτ: Το τεραγωνάκι στην τιμονόπλακα είναι ένδειξη ταχυτήτων? Τις τάπες στα καλάμια με σκύλα τις ξεβίδωσε?
 11. Το καβούκι του μοτέρ και συγκεκριμένα το δεξί καπάκι είναι ίδια παρτίδα από τα πρώτα 600ρια.
 12. Τίγκα στις τανίνες.Το δεύτερο.
 13. Α,μπερδεύτηκα και νόμισα οτι δεν εχει μίζα! Λέω κι εγώ!
 14. ...και όσες φωτογραφίες ΔΕΝ έχουν το address θα γίνουν sticky.!
 15. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!
 16. Χαχαχα όχι. Καλύτερα στο 'τι ποτό να πάρω στο κλάμπι' ή σε κανά θρεντ του Κατεμά!!
 17. Σε λάθος θέμα το ανέβασες. Θα ταίριαζε καλύτερα στο δίπλα θρεντ!
 18. Φυσικά δημιουργεί θέμα και μάλιστα μεγάλο,θα έχεις μισό φρενάρισμα δηλ. χάλια.Τα τακάκια πρέπει να πιάνουν όλη την επιφάνεια της πλάκας.
 19. Στην κατάσταση που είναι το μηχανάκι και με τις γνώσεις που (δεν) έχεις ΜΗΝ κάνεις τιποτα,θα το καταστρέψεις. Φιλικά