karellen

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  5651
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  60

Όλο το περιεχόμενο του μέλους karellen

 1. Το Βαραντεράκι είναι το πιο φροντισμένο μηχανάκι που έχω δει,μπράβο!
 2. -Να σκεφτείς ότι με τέτοιο πολιορκούσε το Μεσολόγγι ο Κιουταχής. -Ποιος είναι αυτός ο γιωταχής?
 3. Ο Σουλεϊμάνογλου λείπει από τη φωτό. Σόρρυ Νικόλα για το off!
 4. Αυτού που το έγραψε στο νετ να του πεις να πα να κάνει καμμιά δουλειά,θερμοκρασίες και κολοκύθια,σε πίστα stop & go το έβαζε? Τα 5,1 που λες είναι καλά βάλτα άφοβα.
 5. Η στάθμη στο τζαμάκι δεν μεταβάλλεται αναλογικά με το λάδι και αυτό λόγω ακατάστατου σχήματος του κάρτερ,κάτι σαν το ρεζερβουάρ και το φλοτέρ του δηλαδή.Να σκεφτείς το gs μου παίρνει 4 λίτ. λάδι και το min με το max απέχουν μόλις 600ml ! Έψαξα και στο service manual του δικού μου 600 μήπως βρω καμμιά πληροφορία σχετικά με την περίπτωσή σου αλλά δεν..
 6. Τη γυφτιά πάλι στο μπλε κολάρο ή στα 'κάρμπον' πρόσθετα που την βάζεις? Άσε το Χ στο φανάρι,λες και περιμένει ο Μώλντερ τον mr X.
 7. Πάντως για να είσαι 100% σίγουρος άδειασε τα λάδια σε ένα δοχείο και μέτρα πόσα λίτρα είναι ώστε να καταλάβεις πόσο χάθηκε,μόνο έτσι θα σιγουρευτεις.
 8. Ωχ,λες?
 9. https://www.aliexpress.com/item/Go-Por-Adjustable-Bike-Motorbike-Handlebar-Clamp-Bracket-Holder-Mount-for-Action-Camera-for-Gopro/32832445410.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.76db4c4d69O8IO και μανταλάκι https://www.aliexpress.com/item/PC-Material-360-Degree-Rotatable-Quick-Attach-Bag-Holder-Clip-Multi-functional-Backpack-Clamp-with-Screw/32912371314.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.76db4c4d69O8IO
 10. Δεν είναι δύσκολο να κατανοήσεις τους νόμους της θερμοδυναμικής,αρκεί φυσικά να μην υπεισέλθεις σε μαθηματικές λεπτομέρειες,εξισώσεις κλπ.Ο δεύτερος νόμος χοντρικά μας λέει ότι σε ένα κλειστό σύστημα,χωρίς εξωτερική παρέμβαση,η ύλη πάντοτε τείνει από την τάξη στην αταξία.Ένα ποτήρι μπορεί να πέσει και να σπάσει αλλά ποτέ τα κομμάτια δεν θα γυρίσουν να ενωθούν από μόνα τους,η συγκέντρωση των μορίων (πχ ένα αντικείμενο) ή θα παραμένει στατική ή θα τείνει προς το χάος,αυτό ορίζεται άλλωστε και ως βέλος το χρόνου. Μία πιο 'βατή' εξήγηση του συγκεκριμένου πειράματος θα βρεις εδώ. Η αστροφυσική από την άλλη είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα για μας τους αδαείς και αν το αρχίσεις από την παρατηρησιακή Αστρονομία έχω πολλά ενδιαφέροντα βιβλία να σου προτείνω.
 11. Κατέφθασε από την Κινεζία το κοκοψόνι της sjcam και αφού είναι βαρετό να τραβάς συνεχώς μπροστινά πλάνα άρχισα λοιπόν να πειραματίζομαι με λήψεις πίσω.
 12. Αυτό τώρα δεν αντιβαίνει την αρχή της απροσδιοριστίας;
 13. Ωχ ωχ! Φέρτε μαζί και το μπαλιο-Γιώργη το @X να δέσει το γλυκό
 14. Γεια σου Σταύρε!
 15. Κλαμπούκο μας χρόνια πολλά δερβισόπαιδο,με υγεία,να σε χαιρόμαστε και πάντα όρθιος με το BMW GS σου!
 16. MT-07

  Συγγνώμη που ρωτάω,αλλά είσαι σίγουρος ότι η μέτρηση ήταν σωστή? Μήπως πχ ήθελε να κατέβει άλλη μία γραμμή στην ένδειξη και να γράψει περισσότερα χλμ? ΟΙ ακριβείς μετρήσεις γίνονται με φουλάρισμα σε άδειο τεπόζιτο και μέχρι να ξανα-αδειάσει.
 17. Λες? Τα Tuono δε φύγαν για να 'ναι ο Γιώργος ή ο Ζώης.