karellen

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  5915
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  72

Όλο το περιεχόμενο του μέλους karellen

 1. Μην απελπίζεσαι. Έχω δει ότι σου αρέσουν οι μεγάλες και ψηλές ον οφ,αλλά πρέπει πρώτα να δοκιμάσεις με μια μικρότερη (και σε κυβικά),να αποκτήσεις εμπειρία και μόλις της πάρεις τον αέρα πας για μεγαλύτερη.Είναι πολλές κοπέλλες που γνωρίζω και πάνε μ' αυτόν τον τρόπο.
 2. Συντελεί και η απειρία σου.
 3. Άλλο άσφαλτος άλλο χωμα.Στο δεύτερο ναι, χρειάζεται περισσότερο ύψος γιατί σίγουρα θα βρεθείς σε μία ράχη ή νεροφαγιά και θα χρειαστείς και τα 2 πόδια.Συν τοις άλλοις θα χρειαστεί να μπεις πολύ πλαγιαστά σε ένα μπερμ οπότε απαιτείται πλήρης έλεγχος στο εσωτερικό πόδι. Από την άλλη η άσφαλτος είναι πιο ανεκτική και ούτε χρειάζεται να έχεις τις αναρτήσεις στο φουλ, οπότε το 1,70+ είναι επαρκές.
 4. Σόρυ δεν κατάλαβα.
 5. Σίγουρα πάνω από 1,70. Είναι ψηλή μηχανή λόγω ον-οφφ αναρτήσεων + τον 21'' τροχό εμπρός.
 6. Το κράνος το διαλέγεις όχι για ποιο μηχανάκι καβαλάς αλλά με γνώμονα τις ανάγκες σου.Ο άλλος πχ παίρνει flip up για να το ανασηκώνει να μιλάει καλύτερα ή να ανάβει την τσιγαριά του.Από την άλλη τα full face θεωρούνται ασφαλέστερα.Πήγαινε οπωσδήποτε και δοκίμασε τα και πάρε ό,τι κάθεται καλά στο κεφάλι σου και σε ικανοποιεί χρηματικά. Α, το 3ο το jet δεν το κοιτάς καθόλου!
 7. Ζώνη παντελονιού,λουρίδα.Είναι δέρμα σκληρό και δεν ακούει τίποτα.Κόβεις ένα κομματι και το κολλάς με βενζινόκολλα. Την έχω 3-4 χρόνια στο KLR και δεν έχει ακούσει το παραμικρό!
 8. Δεν έχετε δει Θρησκοληψεία ιδιοκτήτη μου φαίνεται.
 9. Παναγιώτη καλορίζικο το εργαλείο,άπεφτο αγρατζούνιστο και είθε να σου χαρίσει απέραντα χαμόγελα! (έκανα παράθεση τη συγκεκριμένη φωτό γιατί δεν μετριέται η συγκίνηση να έχεις σταθεί στο πρακτορείο 1-2-3-4-5 ώρες πιο πριν και να περιμένεις το μαγικό φορτηγό πότε θα καταφτάσει! )
 10. Όχι ρε!! Τι είν τούτο?? Έχει μεγαλώσει βλέπω και το τεπόζιτο για να περνάει άκοπα από το Μπαγκλαντές.
 11. To mhxanaki einai frontismeno me ma8imatiki akriveia.
 12. Εχουμε κανά Πατρινιό να παει να το δει? Γιάννη αδειάζεις ρε φίλε εσυ που το κατέεις κιόλας?
 13. Αισθητήρας στο στρόφαλο που με συνδυασμό και άλλους (TPS-θερμοκρασίας αέρα κλπ κλπ) δίνει πληροφορίες στην ecu και αυτή,με τη σειρά της,εντολές στο ιντζέξιον για ομαλή τροφοδοσία σε όλες τις συνθήκες. Ό,τι έχει να κάνει με μοτερικά μην ασχολείσαι.Το Minarelli δεν παθαίνει τίποτα,είχες ΧΤ και το ξέρεις.
 14. Όχι κάτι σημαντικό,το trail θεωρείται πιο χωμάτινο,ενώ το strada έχει 17'' μπροστά.
 15. Καλύτερα τα strada αφού θέλεις να παίρνεις και τη γυναίκα παρέα.
 16. Έλα ρε Γαβρίλο,πάει η Ζένια?
 17. Όντως καλό λάδι,το συνιστώ ανεπιφύλακτα
 18. Για μένα ο φίλος δεν πρέπει,δεν χρειάζεται να πάρει κάτι πάνω από 125 κυβικά. Ταξίδια δεν κάνει,το αμάξι δεν το αφήνει για χάρη της μηχανής,οπότε για βόλτες στην πόλη ιδανικό θα ήταν και ένα σκουτεράκι.Και μη μου πείτε <αν αύριο το βαρεθεί και θελήσει μεγαλύτερο> δεν πρόκειται,το μικρόβιο το έχεις ήδη από μικρός . Το ξέρετε καλά όλοι σας.
 19. Θα ήπιε τίποτα μυστήρια κρασιά και τονέ βαρέσανε. Ρομπόλες δεν έχετε σαπάνου?