karellen

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  5873
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  70

karellen last won the day on March 11

karellen had the most liked content!

Πόντοι

11173 Excellent

1 Παρακολουθητής

Σχετικά με το μέλος karellen

 • Κλάση
  the Overlord.
 • Γενέθλια 01/20/63

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τόπος
  Καλαμάτα

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Honda
 • myBike: Μοντέλο
  Dax
 • myBike: Κυβισμός
  72

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής
  Aprilia
 • dreamBike: Μοντέλο
  Dorsoduro
 • dreamBike: Κυβισμός
  750

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

18587 προβολές προφίλ
 1. O Παντελής δεν τα λέει σωστά. 199% είναι απάτη,'εχει βρωμίσει ο τόπος από αυτό το κόλπο.Κάποια στιγμή ο 'αγοραστής' θα σου βάλει παραπάνω λεφτά και κατόπιν θα σου ζητηθεί να τα επιστρέψεις,μόνο που τα 'παραπάνω' θα είναι fake.
 2. Τι υπογραφή είναι αυτή μωρή κουφαλίτσα.
 3. Στεφανή θεωρώ ότι ξεθωριάζουν σιγά σιγά οι Full Throtlle εποχές για τους Αμερικανούς μοτοσυκλετιστές,η Ευρώπη μπαίνει πιο εύκολα στα σαλόνια πλέον.
 4. Γιατί εκεί θα πουλήσει.
 5. Στα πιο άγρια προσθέτουν το Σίγμα.
 6. Λείπει πλέον από το car η επιλογή 'Παλιά σχεδίαση' ?
 7. Γιωργάρα το πεδίο πμ σε πμ εννοεί τι ώρα ξεκινάς από το σπίτι και τι ώρα φτάνεις στη δουλειά .Το δεύτερο αντίστοιχα τι ώρα σχολΝάς και πότε φτάνεις σπίτι. Είναι φανερό πως αφορά υπαλλήλους που το ωράριο είναι ακριβές και όχι χαλαρό σαν του ελ.επαγγελματία.
 8. Αυτοί που συμμετέχουν στα διάφορα μοτοσυκλετιστικά fora κατά μεγάλο ποσοστό είναι κάτοχοι μοτό αρκετά χρόνια ή έχουν αλλάξει κάμποσες στο παρελθόν και έχουν μια σχετική εμπειρία,γι αυτό λοιπόν και η διστακτικότητα σε τέτοιου είδους αμφιλαγόμενα μπιμπλίκια και φλύαρες λεπτομέρειες. Πες μου τι να το κάνω το USD σε ένα μηχανάκι 310 κυβικών,υπάρχει περίπτωση ποτέ να μπω τάπα σε μια στροφή για να μου δώσει το έξτρα πλεονέκτημα ή θα απορροφήσει τις ανωμαλίες καλύτερα από το συμβατικό? * Η ηλεκτρική τάπα βενζίνης τι ακριβώς ευκολία παραπάνω προσφέρει έναντι μιας συμβατικής? Καμμία καμμία καμμία,μόνο μπελάς είναι,εδώ ακόμα και η BMW στα keyless μοντέλα δίνει και ένα εργαλειάκι ώστε να ξεμπλοκάρει την τάπα σε περίπτωση στραβής.* Αμ το άλλο,η ηλεκτρική ζελατίνα,ποιο είναι το νόημα υπάρξεως της,να την ρυθμίζεις πάνω από τα 180-200? Στο Zontes? Εδώ στο gs και δεν χρειαζόμουν το συνεχές πάνω-κάτω,μια φορά τη ρύθμισα στα μέτρα μου και από κει κι ύστερα ακίνητη.Η μόνη περίπτωση που την απόλαυσα ήταν σε ένα FJR1300 που πάνω από τα 230 την πείραζα συνεχώς και το χαιρόμουν! * Δε λέω,καλά τα κοκοψόνια και κάποια στιγμή εκεί θα οδηγηθούμε,μέχρι και τα παπιά θα βάζουν,αλλά το ζητούμενο είναι να αξίζουν τα λεφτά τους και να λειτουργούν,όχι τα βάλαμε για να τα βάλουμε απλώς. * Μην περιμένεις να είναι ποιοτικά/αξιόπιστα αυτά τα 3 γιατί απλούστατα για να 'χωρέσουν' στο μειωμένο κ'οστος του Ζοντες αναμφίβολα είναι ευτελούς ποιότητας (και αναφέρω μόνο τρία,χώρια τα υπόλοιπα).
 9. Γιωργάρααα πολύχρονος φιλαράκι με υγεία και πολλές βόλτες!
 10. Κατά πάσα πιθανότητα θα σκάσω μύτη και φέτος.
 11. Συμπληρώνω την πολύ καλή λίστα με άλλη μία ταινία σταθμό που προσωπικά την θεωρώ από τις κορυφαίες ,αντιγραφή από Βικιπαίδεια (που τα λέει πιο γλαφυρά): Το Ιστορία μιας κάλπικης λίρας (γνωστή ως Η Κάλπικη Λίρα) είναι ελληνική ηθογραφική σπονδυλωτή ταινία του 1955, με κωμική, αισθηματική και δραματική διάθεση. Η παραγωγή είναι της Ανζερβός και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Τζαβέλλας, σε δικό του σενάριο. Πρωταγωνιστούν οιΒασίλης Λογοθετίδης, Ίλια Λιβυκού, Ορέστης Μακρής, Μίμης Φωτόπουλος,Σπεράντζα Βρανά, Δημήτρης Χορν και Έλλη Λαμπέτη.[2] Πρόκειται για την πρώτη ελληνική ταινία με διεθνή επιτυχία,[1][3] και η οποία θεωρείται μία από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες όλων των εποχών.[4][5] Η υπόθεση αφορά μία λίρα κάλπικη, η οποία δημιουργήθηκε από τον πρωταγωνιστή της πρώτης από τις τέσσερις ιστορίες δηλαδή τον Ανάργυρο (Βασίλης Λογοθετίδης), που όμως δεν καταφέρνει να προσφέρει στους κατόχους της εκείνα που ονειρεύονται, δηλαδή, τα πλούτη. Αποτελεί μια ηθογραφία της κοινωνίας του '50 με την ιδιαίτερη οπτική γωνία του σκηνοθέτη Γιώργου Τζαβέλλα.[6][7] Η ταινία αποτελεί παράδειγμα σπονδυλωτής άρθρωσης, και την πρώτη τέτοια του ελληνικού κινηματογράφου,[8] που αφορά 4 ιδιαίτερες μικρές ιστορίες με κοινό στοιχείο μια κάλπικη λίρα που μεταφέρεται από τη μία ιστορία στην άλλη. Στην ταινία υπάρχει αφηγητής, που συνδέει τις 4 αυτές ιστορίες, ο οποίος και κλείνει την ταινία με τη φράση: «κάλπικη δεν είναι η λίρα σε αυτή την ιστορία... κάλπικο είναι, γενικά το χρήμα...» , που αποτελεί και το κεντρικό νόημα του όλου φιλμ, ότι δηλαδή η μονομανής επιδίωξη του πλούτου οδηγεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και με όλους τους διάφορους χαρακτήρες των ανθρώπων σε μια κάλπικη ζωή. Να συμπληρώσω ότι,εκτός από τις εξαίρετες ερμηνείες των Λογοθετίδη-Χορν-Λαμπέτη κλπ,ξεχωρίζει για το χιούμορ του ο Μίμης Φωτόπουλος στο ρόλο του τυφλού επαίτη (έστι δίκης οφθαλμός ος τα πανθ' ορά ). Αυτός όμως που δίνει ρέστα είναι ο Ορέστης Μακρής στο ρόλο του σπαγγοραμμένου καρμοίρη εισοδηματία,ειδικά η σκηνή που εξαργυρώνει εν γνώσει του την κάλπικη λίρα στο ορφανό κοριτσάκι την θεωρώ εξαίρετη!
 12. Άσε κοντεύουμε να σφαχτούμε,όταν μας λέει για κάρμπον που φτιάχνει τον αποπαίρνω ''πάαααλι με τις κιτσαρίες''!!