mitsaras

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  419
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

335 Excellent

Σχετικά με το μέλος mitsaras

 • Κλάση
  Σπίτι, δουλειά

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τόπος
  αγρινιο-εβρος και περιξ ελλαδος!!!!!!

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Μοντέλο
  πολλές....!!!
 1. Γιατί πολύ απλά τα φρένα τους είναι χάλια. Τα έχω δοκιμάσει και απλά είναι... σχεδόν ανύπαρκτα.
 2. Ωραία μοτοσυκλέτα αλλά χωρίς abs...ΠΟΤΕ. Ειδικά την συγκεκριμένη και κατ' επέκταση versys, er6n.
 3. Απορώ που δεν πετάχτηκε ακόμα "ξυράφι" να θάψει τις αναρτήσεις του, τα φρένα, την ιπποδύναμη, το στήσιμο, την ροπή, την κλιμάκωση των σχέσεων κ.λ.π, κ.λ.π, κ.λ.π....χωρίς φυσικά να το έχει δει κανείς ακόμα σε όλο τον κόσμο...για να ιδούμε.
 4. Μιλάμε ότι το επίπεδο στο φορουμ έχει απογειωθεί....Δεν παίζονται μερικοί!!!

 5. Βάλε και μία φωτό εδώ μέσα να δούμε και εμείς που δεν έχουμε φατσοβιβλίο.
 6. Εντελώς προσωπική διαπίστωση. Είχα βστρομ 650 κ9 abs και τρανσαλπ700 abs. Με λίγα λόγια και χωρίς να απλώσω ένα σεντόνι (μπορώ αλλά δεν θέλω χαχαχαχαχαχα!!!!), το βστρομ έχει απλά καλή ανεμοκάλυψη και ας είναι φαρδιά η ζελατίνα του (με άλλη ζελατίνα είναι τέλειο), έχει σελάρα αλλά είναι λίγο σκληρή και σε κουράζει παρ' όλα αυτά, πολύ καλή αυτονομία λόγω μεγάλου τεπόζιτου και αξιόπιστο, αλλά είναι να μην σου τύχει στραβή με την αντλία βενζίνης (την φούτσισες, η γνήσια έχει κανά 600αρι και οι άλλες λύσεις είναι προσωρινές, εκτός και αν κανένας τρομπάς τζιμάνι καταφέρει και την σώσει) είναι πιο μαλακό σε αναρτήσεις (θέλουν αναβάθμιση), φρένα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ, έχει καλή ροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοπή, αλλά μην φανταστείς κανά ξέσπασμα, απλά αιώνια ροπή που δεν τελειώνει χαλώντας για μένα τον χαρακτήρα του, αλλά έχει εξάρι σασμάν πολύ καλό και πολύ αξιόπιστο κινητήρα. Το τρανσαλπ, έχει μικρή αυτονομία λόγω μικρού τεπόζιτου, αλλά κατανάλωση σε ταχύτητες ταξιδιού ίδια με το βστρομ (εξακριβωμένο σε πάρα πολλά ταξίδια ιδίοις όμασι), για αναστήματα εως 1,80 είναι άνετο και για τους δυο αλλά μετά από λίγο θα κουράσει και αυτό, έχει καλύτερες αναρτήσεις από το στρώμα και είναι πιο δεμένο ως σύνολο και όχι ελαστικό όπως το στρώμα, έχει ΦΡΕΝΆΡΕΣ με το abs, ανάβει το βεντιλατερ πιο εύκολα στην κίνηση αλλά αυτό δεν είναι ελάττωμα, πιο πολύ ενοχλητικό είναι. Ανεμοκάλυψη καλύτερη θα έχεις με άλλη ζελατίνα και αν είσαι μέχρι 1.80 μαξιμουμ η γνήσια ειναι οκ. Στην πόλη είναι τέλειο και στα χωσίματα σε βοηθά το ομοιογενές του συνόλου. Στο ταξίδι θα σε περιορίσει το πεντάρι σασμάν, αλλά με ένα γρανάζωμα για να απλώσουν οι σ΄χεσεις όπως έκανα και εγώ θα δεις ότι η μηχανή μεταμορφώνεται στο πολύ καλύτερο (εγώ το είχα κάνει για δοκιμή και έπαθα πλάκα και το άφησα έτσι μέχρι που το έδωσα και άλλος ιδιοκτητής μου λέει ότι δεν έχει σχέση με το μαμα γρανάζωμα.) Αυτά τα ολίγα από εμένα.
 7. Σφαλιάρες λεω 'γω που θέλει το κωλόπαιδο και άλλα πολλά σαν αυτό. Ποιός ξέρει, ποιός χριστιανός θα το κλαίει?
 8. Το sym bellavita 300 cbs νομίζω είναι ότι σου χρειάζεται, αν ψάχνεις σε τέτοιο στυλ.
 9. Την έχω δει και αυτή, αλλά είναι πολύ μακριά για μένα να πάω να την δω.
 10. Δεν διαφωνώ καθόλου φίλε μου με αυτό που λες, αλλά ψάχνω το συγκεκριμένο μοντέλο και έκδοση. Αν κάνω βέβαια την κίνηση, θα είναι μία προσφορά σε λογικά πλαίσια με μετρητά και ελπίζω να έχω καλά νέα σε λίγες μέρες.
 11. Θα ήθελα να ευχαριστήσωτον φίλο fasaria κατά mybike-κοσμον Μιχάλη, γθια την φασαρία που μπήκε και πήγα από Πειραιά στην Ελευσίνα για να δει την μηχανή που με ενδιέφερε. Σε ευχαριστώ και πάλι Μιχάλη και ελπίζω να τα πούμε από κοντά.
 12. Καλημέρα παιδιά, χρειάζομαι την βοήθεια κάποιου από εδώ μέσα που να βρίσκεται στην Ελευσίνα για να ρίξει μία ματιά σε μία μοτό που βρήκα σε αγγελία. Επειδή είμαι Αγρίνιο δεν είναι εύκολο και πρακτικό να πάω και να γυρίσω με άδεια χέρια (αν δεν ισχύουν όσα λέει ο πωλητής) και είναι και τα έξοδα κάμποσα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας μου στείλει με π.μ το τηλ να τον πάρω να μιλήσουμε. Ευχαριστώ προκαταβολικά.