ΣΑΒΒΑΣ

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  11537
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  33

ΣΑΒΒΑΣ last won the day on August 7 2016

ΣΑΒΒΑΣ had the most liked content!

Πόντοι

7980 Excellent

2 Παρακολουθητές

Σχετικά με το μέλος ΣΑΒΒΑΣ

 • Κλάση
  Η ΒΟΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ - ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ Casus belli
 • Γενέθλια 05/27/62

Μέθοδοι Επικοινωνίας

 • Ιστοσελίδα
  http://moto-hellas-forum.forumgreek.com/forum

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Honda
 • myBike: Μοντέλο
  Yamaha

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Μοντέλο
  Όλες !
 • dreamBike: Κυβισμός
  Όλα !

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

8339 προβολές προφίλ
 1. Επίσης δοκίμασε WD40 αφού το ψεκάσεις πάνω σε πανάκι.
 2. CB 500 X

  Α εντάξει καλορίζικο τότε στον φίλο σου και στον από πάνω σύντροχο. Τώρα τραμπολίνο - ξετραμπολίνο δεν ξέρω..... εγώ που τα βλέπω συνταξιδεύοντας για κοντά 22-23.000 χλμ ξύνουν και μια χαρά είναι. Και μάλιστα δικάβαλα σερί και παντού.
 3. CB 500 X

  Τι έγινε βρε Γιώργη? Να ευχηθούμε καλορίζικο δηλαδή ?
 4. Περαστικά σύντροχε. Με επιμονή - μεγάλη υπομονή και πόνο δεν στο κρύβω σταδιακά φορτίζοντας και γυμνάζοντας θα επανέλθεις και θάναι σαν να μη συνέβη ποτέ. Στο μέλλον μπότες - μποτάκια και εξοπλισμό γενικότερα για προστασία γιατί αυτά συμβαίνουν σε όλους απρογραμμάτιστα και ξαφνικά ανεξαρτήτως εμπειρίας.
 5. Χρόνια Πολλά σύντροχε Γιάννη με υγεία, κάθε οικογενειακή - ατομική ευτυχία και πάντα όρθιος ! Σβήνε κεράκια :
 6. Μάερα μια χαρά είναι το μοτοσακό για αναβάτες που ξέρουν τι θέλουν και μια χαρά κάνει τη δουλειά του ! Τα αμορτισέρ της showa και επισκευάζονται και revalving γίνεται στα κιλά που θέλεις και τα πάντα όλα. Για ρώτα στα παιδιά της K SHOCK ή στον Ρεμούνδο σχετικά και θα δεις. Απλά όμως νάχεις υπόψη σου ότι μπορεί να θέλουν το αμορτισέρ στο χέρι οπότε το μόνο πούχεις να κάνεις είναι να το βγάλεις. 5-5,2 είναι άριστη κατανάλωση για καρμπυρατεράτο. Το ΤΑ πούθελες αν περάσει τα 140 κλαίνε μανούλες και οι βενζινάδες τρίβουν τα χέρια τους. Προφανώς δεν έχεις δει κατανάλωση 4ων καρμπυρατέρ της τάξεως των 8,5 - 10,5 πούχω δει και έκλαιγα με μαύρο δάκρυ.
 7. Κλασσικό DUNLOP....
 8. Η απάντηση είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία :
 9. Υπάρχει κάποιος σύντροχος να μας ενημερώσει πόσα χλμ βγάλανε τα BT 016 PRO και σε τι συνθήκες οδηγήσεως ? Δηλαδή σε πόλη? Έξω ? Εθνική ? Επαρχιακό? Μικτή χρήση ? Υ.Γ. Δεν τίθεται θέμα περί της αποδόσεώς τους, στην διάρκειά τους τίθεται και προβληματίζομαι προσωπικά. Με ενδιαφέρει γιατί οσονούπω και εγώ είμαι για λάστιχα μιας και τα νυν έχουν γράψει 16.250.
 10. Άρα είναι 4χρονο αφού έχει βαλβίδες (δεν το ξέρω το μοντέλο) και μιλάμε για τη μανιβέλα αφού η μίζα δεν δουλεύει. Ναι υπάρχει περίπτωση νάναι είτε πρόβλημα τροφοδοσίας είτε ηλεκτρικό είτε συνδυασμός. Λυπάμαι είναι σύνθετο το θέμα και προσωπικά δεν μπορώ να βοηθήσω περαιτέρω πέραν από το να πω επιπλέον να κοιτάξουν καρμπυρατέρ και όλα τα συναφή καθώς και το αυτόματο τσοκ που σούδειξα παραπάνω. Υποτίθεται ότι τα απλά πούπαν οι σύντροχοι παραπάνω (θέματα συντηρήσεως ήτοι φίλτρο αέρα, μπουζί, ρύθμιση βαλβίδων κλπ είναι εντάξει). Γίνεται φυσικά αν ασχοληθεί κάποιος σοβαρός τεχνίτης μαζί του και τα ψάξει όλα που είναι αδύνατον να αναφερθούν σαν σεντόνι σε ένα μοτοφόρουμ. Καλά αποτελέσματα.
 11. Προσπάθησε να περιγράψεις το πρόβλημά σου λεπτομερώς για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Δεν παίρνει μπρος με τη μίζα το πρωί? Δεν παίρνει μπρος με το kickstarter = μανιβέλα πούναι κάτω και το βάζεις μπρος με το πόδι ? Δεν παίρνει μπρος ούτε με τον ένα τρόπο ούτε με τον άλλο? Τι συμβαίνει ακριβώς και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη λεπτομέρεια ?
 12. Καλημέρα και σε σένα. Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό Σπύρο. Αν είναι δυνατός πες του να το κοιτάξει και δες το βλέμμα του. Αν είναι γεμάτο απορία μάλλον δεν είναι τόσο δυνατός. Λυπάμαι αλλά περισσότερο δεν μπορώ να βοηθήσω. Υπόψη ότι τέτοιο πράμα έχουν τόσο τα δίχρονα όσο και τα 4χρονα καρμπυρατεράτα που έχουν αυτόματο και όχι χειροκίνητο τσοκ. Εναλλακτικά αν δεν βγάλεις άκρη, μανιβέλα που θάχει και τέλος το πρόβλημα ανέξοδα. Σπαστικό αλλά τι άλλο να κάνεις?
 13. Δυστυχώς αν δεν πιάνουν τα χέρια σου δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Ενδεικτικά για να σε βοηθήσουμε όσο είναι δυνατόν θα σου πω ότι αυτά πούναι δίχρονα έχουν συνήθως κοντά στο καρμπυρατέρ ένα σύστημα με βελόνα που είναι το αυτόματο τσοκ. Προφανώς αυτό δεν λειτουργεί και δεν σου εμπλουτίζει το μίγμα ούτως ώστε να παρει εύκολα το πρωί. Συνήθως αυτό ομοιάζει - λειτουργεί έτσι : Οπότε κατά πάσα πιθανότητα αυτό υπολειτουργεί και πρέπει είτε να καθαριστεί είτε να αλλαχτεί.Αυτό πες στον τεχνίτη να κοιτάξει αν ξέρει, αν μπορεί κλπ κλπ.