ΣΑΒΒΑΣ

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  11547
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  33

ΣΑΒΒΑΣ last won the day on August 7 2016

ΣΑΒΒΑΣ had the most liked content!

Πόντοι

7986 Excellent

2 Παρακολουθητές

Σχετικά με το μέλος ΣΑΒΒΑΣ

 • Κλάση
  Η ΒΟΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ - ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ Casus belli
 • Γενέθλια 05/27/62

Μέθοδοι Επικοινωνίας

 • Ιστοσελίδα
  http://moto-hellas-forum.forumgreek.com/forum

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Honda
 • myBike: Μοντέλο
  Yamaha

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής
  BMW
 • dreamBike: Μοντέλο
  Πριτσινωτή

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

8665 προβολές προφίλ
 1. Εγώ το υπενθυμίζω σύντροχε σε κάθε ευκαιρία γιατί πιστεύω ακράδαντα πως για να το λέει η Χόντα κάτι θα ξέρει παραπάνω από εμάς και δεν το κάνω προσωπικά με τίποτα. Μετά θα αναρωτιόμαστε γιατί άλλο ένα Χόντα τάφτυσε άνευ λόγου και αιτίας και θα γίνονται υπεραναλύσεις με θέμα <<Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε?>>.... Η μίζα ειδικά τον χειμώνα έχει να κάνει με την μπαταρία σου και μόνο. Τα λάδια είναι άσχετα κατά τη γνώμη μου με το θέμα αυτό.
 2. Θα πω μόνο ότι η Χόντα προτείνει 10-30 ή 10-40 σε ψηλότερες θερμοκρασίες και καλά το 50 για καλοκαίρι των 40+, το 15 σύντροχε θα σούλεγα να το σκεφτείς καλά......
 3. CB 500 X

  Υπόψη ότι τα κάγκελα σας σπάσανε στο ίδιο σημείο. Στο σημείο που ενώνονται στη μούρη. Φάγανε κόλλημα πάνω κάτω περιμετρικό που τώρα προσωπικά που τόδα είπα ότι όλο το άλλο θα διαλύσει αλλά εκεί δεν θα ξανασπάσει. Κάγκελα είναι τα παραπάνω στο Άφρικα και έχουν και λογικότατη τιμή αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν για όλα τα μοντέλα αν ψάξετε το site τους.
 4. Καλορίζικη, καλοτάξιδη, άπεφτη, αγρατζούνιστη και απροβλημάτιστη εύχομαι.
 5. Και σε μένα αυτό λέει αλλά πάντα βγάζω δαγκάνα σειρούλα μου γιατί είναι όντως ευκαιρία όχι μόνο για καθαριότητα αλλά και για λίπανση με γράσο σιλικόνης (υψηλών θερμοκρασιών) πιστονιών (πολύ ελαφρά), τσιμουχών (επίσης πολύ ελαφρά) και οδηγών δαγκάνας - ελαστικών φουσκών.
 6. CB 500 X

  Ότι είπε ο Χ ακριβώς και με ένα πινελάκι μανό από την κοπέλα σου αφού το καθαρίσεις καλά ή ένα μικρό πινέλο κάλυψέ τα και τέλος. Καλορίζικη καλοτάξιδη άπεφτη με άπειρα απροβλημάτιστα χλμ και προσοχή : δεν μαλώνουμε ΠΟΤΕ τη μάνα, σε καταλαβαίνω αλλά καλό πήγε να κάνει. Επίσης αργότερα σίγουρα θα χρειαστείς ένα Bagsterάκι να βάζεις και κανά πραματάκι και τέλος, δεν θα τα ξαναδείς ποτέ.
 7. Δυστυχώς ή ευτυχώς βολτάρω εκτός Αθηνών οπότε θα ευχηθώ στο καλό Γιώργη διαδικτυακά.
 8. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη ..τα λέει όλα, καλύτερα δεν γίνεται να τα πει κάποιος.
 9. CB 500 X

  Μη μιλάς για γκάζια Μερκελοπροπελάκια. Πού τα ξέρεις εσύ αυτά ? Εσύ θα μιλάς μόνο για Knots.....
 10. CB 500 X

  Τι απορείτε και αναρωτιέστε σύντροχοι ? HONDA είναι και πετάει...στο διάστημα...δεν τροχοδρομεί ποτέ...ντοκάρει... τι φρένα να χρειαστεί ?
 11. CB 500 X

  Α χα χα χα χα χα κλαίω....
 12. Επίσης δοκίμασε WD40 αφού το ψεκάσεις πάνω σε πανάκι.
 13. CB 500 X

  Α εντάξει καλορίζικο τότε στον φίλο σου και στον από πάνω σύντροχο. Τώρα τραμπολίνο - ξετραμπολίνο δεν ξέρω..... εγώ που τα βλέπω συνταξιδεύοντας για κοντά 22-23.000 χλμ ξύνουν και μια χαρά είναι. Και μάλιστα δικάβαλα σερί και παντού.
 14. CB 500 X

  Τι έγινε βρε Γιώργη? Να ευχηθούμε καλορίζικο δηλαδή ?