Ratamahatta

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  561
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

396 Excellent

Σχετικά με το μέλος Ratamahatta

 • Κλάση
  Σπίτι, δουλειά
 • Γενέθλια 02/23/76

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  KTM
 • myBike: Μοντέλο
  Duke
 • myBike: Κυβισμός
  390

Ο Εξοπλισμός μου

 • Κράνος
  HJC is-17

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

1701 προβολές προφίλ
 1. Φέτος έκανα λίγα χλμ αλλά το ετήσιο σέρβις έγινε κανονικά,ώστε να έχουμε και την εγγύηση. Το μικρό ήταν οπότε με 100€ καθάρισα, επίσης βγήκε το ψευτοκαπακο για να μπει φλαντζοκολλα καθώς δακρυζε. Παιδική ασθένεια... Ένα μπροστινό λάστιχο θα χρειαστεί μόνο το επόμενο διάστημα,κατά αλλά όλα καλά ακόμα το ζαχαρωνω... Ο Χρήστος ,ο μηχανικός πάντως είναι σπαθί
 2. Ωπ τι έχουμε; Καλοταξιδο και αγρατσουνιστο...από εδώ και πέρα. Όμορφο το άτιμο.
 3. Γενικά στην Αθήνα δεν έχουμε θέμα με χαμηλές θερμοκρασίες οπότε οκ. Σε μια 5' βόλτα έχει φορτίσει η λιθίου. Η μπαταρία είναι της skyrich που προμηθεύει πολλά εργοστάσια,και την KTM
 4. Νυχτερίδες και αράχνες πιάσαμε εδώ μέσα. Λόγω υποχρεώσεων τους τελευταίους μήνες... είχαμε και χειμώνα,η μηχανή κουνήθηκε ελάχιστα. Εάν προσθέσουμε ότι πλησιάζουμε τα 3χρονια,η πτώση της μπαταρίας υπό αυτές τις συνθήκες είναι φυσιολογική. Ευτυχώς την τελευταία φορά πραγματικά οριακά πήρε μπροστά και έφτασα σπίτι. Ρώτησα για μπαταρία στην αντιπροσωπεία και η τιμής ήταν κοντά στο 50€, αντίστοιχα η λιθίου στα 69€ οπότε και προτιμήθηκε. Πολλά τα υπέρ της ,καθώς η τιμές έχουν πέσει, ειδικά για περιπτώσεις που δεν κινείται συχνά η μηχανή. Το κερασάκι βέβαια το βάρος της που φτάνει τα 500γρ όταν η συμβατική έχει 3,5 κιλά. Με αυτην το συνολικό βάρος (που είναι ούτως η άλλως μικρό) έχει μειωθεί 10+ κιλά. υγ Ανοίγει και ο καιρός επιτέλους για βόλτες
 5. Το καινούργιο πρέπει να ήταν λογικά,μια χαρά ταινία για τα γούστα μου.
 6. Προχθές ων είδα το papilion(ο πεταλούδας). Πολύ καλή ταινία, πρόκειται για αληθινή ιστορία με δυνατές ερμηνείες. Story 1930 ένας μικροκακοποιος παγιδεύεται για δολοφονία και μεταφέρεται στις φυλακές της Γαλλικής Γουινέας. Διάρκεια 2ωρες χωρίς να κρεμάσει πουθενά η ταινία.
 7. Βλέπεται ευχάριστα χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο.
 8. Είχε φανεί από τις πρώτες στιγμές και δηλώσεις του ότι το είχε πάρει πολύ χαλαρά, κάτι που αποδεικνύεται και με το πόσο γρήγορα αποφάσισε να ξαναπαντρευτεί. Στην σκέψη και μόνο παρόμοιας απωλειας όλοι μας απλά μας κόβονται τα πόδια...το λιγότερο.
 9. Δεν έπρεπε να την αφήσεις να φύγει εάν ήταν μεθυσμένη, αστυνομία καπάκι. Εάν πιο κάτω θέρισε κανένα;
 10. Er6n είχα βάλει και εγώ το οποίο είχα "πειράξει" κιόλας.Την ίδια αλλαγή στην ουσία.
 11. Ότι και να πάρεις θα είναι πιο σύγχρονο,μετά το 2004 τουλάχιστον. Οπότε θα είναι 15 χρόνων με ότι αυτό συνεπάγεται από θέμα φθορών, συντήρηση κλπ. Κανά γιαπωνέζικο civic,corolla ίσως ήταν καλή επιλογή.
 12. Αφού θα το πάρεις κούτα θα έχεις 2 χρόνια εγγύηση +ότι μετά τα 2 χρόνια εφόσον θα κάνεις τα σέρβις σε εξουσιοδοτημένο θα ανανεώνεται αυτόματα η εγγύηση για 1 χρόνο. Για τα προβλήματα του Νεου δεν γνωρίζω να σου πω. Και εγώ την ίδια μετάβαση έκανα , φυσιολογικά θα σου λείψουν λίγο αλλά θα κερδίσεις σε όλα τα υπόλοιπα.
 13. Πήγαινε σε ΚΤΕΟ , έχουν αμορτισερομετρο και μπορούν να σου πουν σε τι κατάσταση βρίσκονται. Σε ένα που είχα ρωτήσει χρέωναν 10€
 14. Ίσως δεν το έθεσα καλά.. Τα παλιά τα χρόνια υπήρχαν στην παρέα DT-WR,DT,CRM,XR,KDX και είχα κάνει αρκετές βόλτες, μέχρι και άλματα, μπασιμο σε νεροφαγωματα. Με τα DT μπορούσες αν είχες τα χέρια να ακολουθήσεις και "καθαρό",σε μονοπάτια. Σε φάση εντουρο, δασικούς δρόμους δεν έχεις θέμα φυσικά με το XR(250) . Όλα αυτά είναι προσωπική άποψη. υγ. "Εντουρο" έχω κάνει και με gilera stalker 50αρι που είχα...όρεξη να έχεις.
 15. Τετράχρονο 250 για μένα στο χωμα δεν.. Οπότε μένει το DT,αν δεν βιάζεσαι όλο και κάποιο θα βρεις που θα σου δώσει πολύ χαρά.