Ratamahatta

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  573
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

405 Excellent

Σχετικά με το μέλος Ratamahatta

 • Κλάση
  Σπίτι, δουλειά
 • Γενέθλια 02/23/76

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  KTM
 • myBike: Μοντέλο
  Duke
 • myBike: Κυβισμός
  390

Ο Εξοπλισμός μου

 • Κράνος
  HJC is-17

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

1947 προβολές προφίλ
 1. Είμαι περίεργος να δω τα πρώτα μοντέλα,την αρχή έκανε η ΚΤΜ και αφού είδαν ότι υπάρχει κοινό και ζήτηση μεγάλη σε αυτές τις κατηγορίες ακολουθούν αρκετοί. Καλύτερα για εμάς καθώς οι επιλογές σε αυτά τα κυβικά έχουν αυξηθεί σημαντικά.
 2. Υπάρχουν και τα ηλεκτρικά scooter , από 750€ ξεκινάνε τα 50αρια,λεπτομέρειες δεν έχω ψάξει αλλά έχω πετύχει καναδυο στο δρόμο που κινούνταν άνετα.
 3. Έχω ακόμα λίγο μέχρι να αποφασίσω,το βασικό που ζητάω είναι να ζεσταίνονται εύκολα.
 4. Με τιμή στα 6Κ νομίζω ότι είναι οκ για αυτά που προσφέρει.Ρυθμιζομενες αναρτήσεις πάντως δεν βρίσκεις εύκολα. Φυσιολογικά έχει πολλά κοινά μέρη με τα υπόλοιπα ώστε να παραμείνει σχετικά χαμηλά η τιμή.
 5. Για πείτε γιατί και εγώ αυτά σκέφτομαι... Το 016 το βρίσκω σε τιμή χώμα αλλά μου ξινιζει λόγω παλαιότητας μοντέλου.
 6. Πιο κ@υλ@ πεθαίνεις, όνειρο θερινής νυκτός.
 7. Καίει και τον κωλο του,μην το ξεχνάμε και αυτό. Υπερτιμημένο.
 8. Ωραιοςςς ,πως φρενάρεις όμως;;
 9. Καλό μέτρο επιτέλους αλλά θα έπρεπε να μην έχει καθόλου ΦΠΑ, επίσης για εμένα θα έπρεπε με κάθε αγορά δικύκλου,ακόμα και μέσα στη τιμή,να υπάρχει υποχρεωτικά ένα budget κράνος.
 10. Περιπέτεια, έκανες και το enduro σου lol Αφού απεφυγες τα χειρότερα,όλα καλά.. εμπειρία
 11. https://ibb.co/88BRV4Y Τα honda δεν σπάνε δεν χαλάνε δεν δεν δεν. Απόδειξη, δυστυχώς αδικείται από την φωτό. Από κοντά είναι πιο χάλια
 12. Νομίζω συμφωνούμε όλοι ότι είναι τρελό τιμόνι,με διαφορά ο ταχύτερος πράγμα που σε κάνει να να αναρωτιέται πώς γίνεται αυτό. Βάζει το κεφάλι κάτω και εξαφανίζεται. Αλλά για εμένα κακός χαρακτήρας και απαράδεκτος ειδικά όταν τον βλέπω να στρίβει πάνω από τους άλλους αδιαφοροντας, επίσης τυχερός με τόσες πτώσεις χωρίς τραυματισμούς και και χαιδεμενος τους.
 13. Δεν χρειαζόταν,το "πρόβλημα" εξαφανίστηκε, παιδική ασθένεια της 1ης γενιάς.
 14. Φέτος έκανα λίγα χλμ αλλά το ετήσιο σέρβις έγινε κανονικά,ώστε να έχουμε και την εγγύηση. Το μικρό ήταν οπότε με 100€ καθάρισα, επίσης βγήκε το ψευτοκαπακο για να μπει φλαντζοκολλα καθώς δακρυζε. Παιδική ασθένεια... Ένα μπροστινό λάστιχο θα χρειαστεί μόνο το επόμενο διάστημα,κατά αλλά όλα καλά ακόμα το ζαχαρωνω... Ο Χρήστος ,ο μηχανικός πάντως είναι σπαθί
 15. Ωπ τι έχουμε; Καλοταξιδο και αγρατσουνιστο...από εδώ και πέρα. Όμορφο το άτιμο.