Ratamahatta

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  578
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

415 Excellent

Σχετικά με το μέλος Ratamahatta

 • Κλάση
  Σπίτι, δουλειά
 • Γενέθλια 02/23/76

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  KTM
 • myBike: Μοντέλο
  Duke
 • myBike: Κυβισμός
  390

Ο Εξοπλισμός μου

 • Κράνος
  HJC is-17

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

2003 προβολές προφίλ
 1. Αυτό ακριβώς, είπαμε τσούζει η τιμή. Εάν αποδειχθεί αξιόπιστος πάντως της skyrich θα είναι vfm.
 2. Εδώ είσαι.. https://www.skroutz.gr/s/13219845/Skyrich-Lithium-Ion-Battery-Charger-HBCLF0201.html Ούτε εγώ ξέρω, ευκαιρία να μάθουμε. Από την στιγμή που είναι της skyrich πάντως πιστεύω ότι θα βγει αστέρι.
 3. Ακριβώς, χρειάζεται φορτιστή μπαταρίας λιθίου
 4. Ήρθε ο καιρός να αλλαχτούν τα λάστιχα (και τα 2) καθως το πισω(rs10) με 5K ειχε αρχίσει να ζητάει αλλαγή ενώ το μπροστά (diablo 2)ήταν το εργοστασιακό. Τελικά μπήκαν s20 evo στα 190€, καθώς η περίοδος είχε και έχει αρκετά έξοδα αλλά ήθελα και να τα δοκιμάσω. Από χλμ είμαι στα +15Κ και πλέον λόγω αλλαγής καταστήματος πηγαίνω στην δουλειά με την μηχανή (πάει το ποδήλατο) που σημαίνει ότι θα αρχίσει να γράφει παραπάνω χιλιόμετρα. Αύριο λογικά θα καθαρίσω το φίλτρο αέρα και έτοιμος.
 5. Εδώ και 7-8μηνες έχω βάλει μπαταρία λιθίου της skyrich, ευχαριστημένος καθώς φορτίζει εύκολα και έχει δυνατή εκκίνηση, χώρια το βάροςτης που είναι ελάχιστο. Το τελευταίο διάστημα μιας και η εργασία μου είναι 6-7 λεπτά με την μηχανή δεν φόρτιζε αρκετά... φυσιολογικά. Ειδικά με την παγωνιά που έκανε και εδώ στην Αθήνα είχε δυσκολία να πάρει μπροστά, ακόμα και έτσι με το χέρι κολλημένο στην ....μίζα έπαιρνε εκεί που οι συμβατικές θα είχαν παραδοση πνεύμα. Επειδή έχει φωτεινές ενδείξεις και κουμπί (τεστ) που μπορείς να κάνεις για να δεις την κατάσταση της,το έκανα και έδειχνε σε άριστη κατάσταση. Καλού κακού πήγα και πήρα φορτιστή-συντηρητη της ίδιας εταιρίας από σκρουτζομαγαζο 48€ Το καλό είναι ότι έχει έξτρα καλώδια που καταλήγουν σε βύσμα ώστε να τα τοποθετήσεις μόνιμα πάνω και να γίνει η φόρτιση παιχνιδάκι https://ibb.co/k6JQHFTk6JQHFT https://ibb.co/85xbK0T
 6. Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη και πάντα να γυρνάμε γεροί στους ανθρώπους μας που μας περιμένουν.
 7. Είμαι περίεργος να δω τα πρώτα μοντέλα,την αρχή έκανε η ΚΤΜ και αφού είδαν ότι υπάρχει κοινό και ζήτηση μεγάλη σε αυτές τις κατηγορίες ακολουθούν αρκετοί. Καλύτερα για εμάς καθώς οι επιλογές σε αυτά τα κυβικά έχουν αυξηθεί σημαντικά.
 8. Υπάρχουν και τα ηλεκτρικά scooter , από 750€ ξεκινάνε τα 50αρια,λεπτομέρειες δεν έχω ψάξει αλλά έχω πετύχει καναδυο στο δρόμο που κινούνταν άνετα.
 9. Έχω ακόμα λίγο μέχρι να αποφασίσω,το βασικό που ζητάω είναι να ζεσταίνονται εύκολα.
 10. Με τιμή στα 6Κ νομίζω ότι είναι οκ για αυτά που προσφέρει.Ρυθμιζομενες αναρτήσεις πάντως δεν βρίσκεις εύκολα. Φυσιολογικά έχει πολλά κοινά μέρη με τα υπόλοιπα ώστε να παραμείνει σχετικά χαμηλά η τιμή.
 11. Για πείτε γιατί και εγώ αυτά σκέφτομαι... Το 016 το βρίσκω σε τιμή χώμα αλλά μου ξινιζει λόγω παλαιότητας μοντέλου.
 12. Πιο κ@υλ@ πεθαίνεις, όνειρο θερινής νυκτός.
 13. Καίει και τον κωλο του,μην το ξεχνάμε και αυτό. Υπερτιμημένο.
 14. Ωραιοςςς ,πως φρενάρεις όμως;;
 15. Καλό μέτρο επιτέλους αλλά θα έπρεπε να μην έχει καθόλου ΦΠΑ, επίσης για εμένα θα έπρεπε με κάθε αγορά δικύκλου,ακόμα και μέσα στη τιμή,να υπάρχει υποχρεωτικά ένα budget κράνος.