Ratamahatta

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  585
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

422 Excellent

Σχετικά με το μέλος Ratamahatta

 • Κλάση
  Σπίτι, δουλειά
 • Γενέθλια 02/23/76

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  KTM
 • myBike: Μοντέλο
  Duke
 • myBike: Κυβισμός
  390

Ο Εξοπλισμός μου

 • Κράνος
  HJC is-17

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

2295 προβολές προφίλ
 1. Από την στιγμή που το έχεις οδηγήσει ξέρει τι να περιμένεις,εγώ πάντως δεν ειχα-εχω προβλήματα οπότε όλα οκ. Σου εύχομαι να μπορέσεις να προχωρήσεις σε αγορά άσχετα αν είναι duke η όχι
 2. Πραγματικά πολύ τυχερός για να το βρεις σε τέτοια κατάσταση αυτόν τον διάβολο...το νου σου και πάντα όρθιος.
 3. Το σκέφτεσαι για αγορά;
 4. Αμήν Ίσως η πρώτη φορά...και βλέποντας την Ιταλία που προηγείται σχεδόν 1 μήνα στα κρούσματα,που πήραμε τόσο άμεσα μέτρα.
 5. Μην ξεχνάμε βέβαια ότι αυτή την στιγμή είμαστε 3η στον κόσμο χώρα με τα λιγότερα τεστ εντοπισμου του covid ,οι αριθμοί είναι πλασματικοί σε 1-2 βδομαδες θα ξέρουμε εάν τα πήγαμε καλά, μέχρι τότε βοηθά Παναγία. Επίσης μέχρι τότε ελπίζω και σε άλλα οικονομικά μέτρα ελάφρυνσης του πληθυσμού.
 6. Ο άνθρωπος μου είσαι
 7. Οι αλλαγές είναι πάνω από 3χιλιαρικα τουλάχιστον,ναι θα θα μπορούσε να πάρει το 690 αλλά όλα είναι θέμα γούστου. Ένα Κιτ στα 420cc και είσαι κομπλέ
 8. Και εγώ ανα 10K max αλλάζω λάδια στο 1.0 Τ. Για τέτοιους κινητήρες και χρήση σε πολύ δεν θέλει περισσότερα, επίσης προσοχή μεγάλη γιατί γίνεται χαμός από νοθεία σε λάδια. Προσωπικά βάζω αυτά που προτείνει η εταιρεία σε συνεργείο εμπιστοσύνης.
 9. Τα Andreani ακόμα τα λιγουρευομαι, διάφορες με την εργοστασιακή ecu ;;
 10. Εγώ μόνο υγρά φρένων που είχα αλλάξει και σε δυνατό φρενάρισμα κοντευα να φύγω από πάνω. Προσωπικά δεν χρειάζεται κάτι σε φρένα, μόνο αλλαγή υγρών και τακάκια εάν δεν καλύπτουν κάποιον. Fadeyes γράψε αν θες τις μοντες που έχεις κάνει.
 11. Αυτό ακριβώς, είπαμε τσούζει η τιμή. Εάν αποδειχθεί αξιόπιστος πάντως της skyrich θα είναι vfm.
 12. Εδώ είσαι.. https://www.skroutz.gr/s/13219845/Skyrich-Lithium-Ion-Battery-Charger-HBCLF0201.html Ούτε εγώ ξέρω, ευκαιρία να μάθουμε. Από την στιγμή που είναι της skyrich πάντως πιστεύω ότι θα βγει αστέρι.
 13. Ακριβώς, χρειάζεται φορτιστή μπαταρίας λιθίου
 14. Ήρθε ο καιρός να αλλαχτούν τα λάστιχα (και τα 2) καθως το πισω(rs10) με 5K ειχε αρχίσει να ζητάει αλλαγή ενώ το μπροστά (diablo 2)ήταν το εργοστασιακό. Τελικά μπήκαν s20 evo στα 190€, καθώς η περίοδος είχε και έχει αρκετά έξοδα αλλά ήθελα και να τα δοκιμάσω. Από χλμ είμαι στα +15Κ και πλέον λόγω αλλαγής καταστήματος πηγαίνω στην δουλειά με την μηχανή (πάει το ποδήλατο) που σημαίνει ότι θα αρχίσει να γράφει παραπάνω χιλιόμετρα. Αύριο λογικά θα καθαρίσω το φίλτρο αέρα και έτοιμος.
 15. Εδώ και 7-8μηνες έχω βάλει μπαταρία λιθίου της skyrich, ευχαριστημένος καθώς φορτίζει εύκολα και έχει δυνατή εκκίνηση, χώρια το βάροςτης που είναι ελάχιστο. Το τελευταίο διάστημα μιας και η εργασία μου είναι 6-7 λεπτά με την μηχανή δεν φόρτιζε αρκετά... φυσιολογικά. Ειδικά με την παγωνιά που έκανε και εδώ στην Αθήνα είχε δυσκολία να πάρει μπροστά, ακόμα και έτσι με το χέρι κολλημένο στην ....μίζα έπαιρνε εκεί που οι συμβατικές θα είχαν παραδοση πνεύμα. Επειδή έχει φωτεινές ενδείξεις και κουμπί (τεστ) που μπορείς να κάνεις για να δεις την κατάσταση της,το έκανα και έδειχνε σε άριστη κατάσταση. Καλού κακού πήγα και πήρα φορτιστή-συντηρητη της ίδιας εταιρίας από σκρουτζομαγαζο 48€ Το καλό είναι ότι έχει έξτρα καλώδια που καταλήγουν σε βύσμα ώστε να τα τοποθετήσεις μόνιμα πάνω και να γίνει η φόρτιση παιχνιδάκι https://ibb.co/k6JQHFTk6JQHFT https://ibb.co/85xbK0T